TIVuri

Din presa de azi

Posted on: aprilie 25, 2008

Asadar.

Citesc azi pe 9AM (unde se culeg cele mai senzationale stiri):

1. „In urma cu doua zile, Alina P., eleva de clasa a VI-a torturata de trei eleve de la Colegiul National “Elena Cuza”, s-a prezentat la Sectia 21 pentru vizionarea unui film predat politistilor de la Scoala nr. 156. Pe acest film apare momentul in care eleva de clasa a VI-a este luata de alte doua persoane din fata scolii. “Alina nu a putut participa la identificarea agresoarelor, pentru ca cei de la Sectia de Politie 21 nu au avut codecurile pentru vizionarea filmului”, ne-a declarat avocatul victimei, Mariana Stefan.”

Doamne mare ti-e gradina si multi prosti misuna in ea. Inca un subiect pentru bancurile cu politisti.

2. „O moarte la fiecare 15 secunde. Sase mii pe zi. Munca ucide mai multi oameni decat razboaiele”, spunea Ahmed Khalef, specialist ILO, medicina ocupationala. Aproape 270 de milioane de accidente de munca se inregistreaza anual in lume, dintre care 350.000 mortale, arata statisticile internationale.”

In fiecare an, 12.000 de copiii isi pierd viata la munca; substantele toxice ucid peste 340.000 de lucratori pe an, in timp ce numai azbestul face in jur de 100.000 de victime anual.”

SO, un simplu calcul ne demonstreaza ecuatia amatematica a celor care au scris/preluat articolul: 6.000/zi x 365 de zile = 2.190.000 de morti

Nu mai iau in calcul pe cei 12.000 de copiii. Get it?

Un user, muncitorul impatimit a postat chiar o balada. Sicko!

Imi place munca, bani de-ar fi
S-aduc in firma zi de zi.
Il plac pe seful cel mai tare!
Si sefii lui, pe fiecare…

Iubesc biroul, ce-i pe el,
Concediul nu-l iubesc de fel!
Mobila gri plina de praf,
Hartiile crescute vraf.

De munca mea sunt fericit,
Nimic atata n-am iubit.
Iubesc computerul fereastra
Cu scafirlia lui albastra.

Iubesc sedintele mai lungi
Cand am in creier cifre, dungi,
Iubesc, va spun acu din nou,
Sa stau o viata la birou!

Imi place munca, as munci
Mai mult in fiecare zi.
Nu vreau salariu, nu vreau stima,
Mi-ajunge critica drept prima.

Nu vreau nimic, decat un pat,
Fix in biroul meu bagat,
Langa PC-ul meu cel drag.
Sa pot munci aci non-stop
Pana se urca firma-n top!

Nu vreau nimic, dar am un dor,
Vreau la biroul meu sa mor,
Si sa ma-ngroape-ntre dosare
Ca pe Eminovici in mare…

3. ” Creatoarea de moda (Romanita Iovan) ne-a spus ca a tinut tot postul Pastelui si ca s-a abtinut de la placerile lumesti de Alina Bucsain”

De cand e Alina Bucsain o placere lumeasca? Misto sapoul celor de la 9AM. Bre, mai inghiontiti webmasterul ala sa nu adoarma.

4. „Romania sperie Europa cu scumpirile” – da sigur, bai nea Cristian Stefan (Adevarul) poate ca Romania sperie italienii cu cazuri gen Mailat, dar cum sa afecteze scumpirile din Romania pe europeni? Matale ai nivelul alora de trai? Salariu ca al lor? Ce dracu’ bre’…

5. „Basescu: vin dintr-o lume cu almanahe, cu succesuri, cu scheleti” – iata ca presedintele ne demonstreaza inca o data cat umor avem noi romanii, mai ales cand ne ironizam unii pe altii.

6. „Plecand de la modelul Barbie, o papusa Adolf Hitler a fost pusa in vanzare in Ucraina. Supermarketurile din Kiev au inceput deja sa faca stocuri cu papusa de 40 de centimetri ce are acccesorii precum cizme din piele, palton si banderola cu svastica.” – Heil Hitler?! Grrr…

7. „Cercetatorii au facut o descoperire uimitoare, anunta portalul telegraph.co.uk. In urma mai multor experimente, oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca, atunci cand un om indeplineste sarcini repetitive si monotone, creierul intra involuntar in repaus cu aproximativ o jumatate de minut, inainte de a lua decizia gresita.” – ciudat ca multi nici macar nu au sarcini repetitive si monotone si totusi creierul lor e in repaus total 🙂

Ar fi mult mai multe… Noroc cu 9AM. 🙂

Pseudonimeni

Etichete: ,

Lasă un comentariu

Top click-uri

  • Niciunul

Blog Stats

  • 2.192 hits